Händelser:
Förhandstitt: Banshee, säsong 3
Förhandstitt: Banshee, säsong 3
Så, den tredje säsongen av Banshee är på ingång och jag har fått privilegiet att förhandstitta på de första avsnitten. Vad är nytt? Den lite äldre polisen Brock har skaffat skägg i alla fall. I övrigt är allt som vanligt och vi bjuds på överdriven avrättning och på-gränsen-till-hårdporr redan de första 5-10 minuterna. Men var lugna, jag ska inte tråka ut er med ännu en sågning av denna för pubertetsstinna tonåringar skapade serie. Istället har jag varit i kontakt med flera stora bettingfirmor och tagit fram några odds så man kan satsa lite pengar och på så sätt göra den tredje säsongen lite intressant.

Vad kommer vara mest ofokuserat i säsong 3?
Hoods blick: 3.40 gånger pengarna
Storyn: 3.10
Lika ofokuserat: 1.30
Planerna att ta ner gangstern Proctor, som jag trodde majoriteten av säsong 2 skulle handla om verkar vara lite lagda på is. Istället verkar det vara fokus på urbefolkningen, vilket det i och för sig sades att säsong två fokuserade på. Dock ska det i säsong 3 också rånas, hämnas, liggas och lite annat så vart huvudfokusen i denna säsong kommer hamna vet nog ingen. Samtidigt bör tilläggas att Sheriff Hood har väldigt svårt att titta de han pratar med i ögonen så vill en safea så satsar en på kryss här.

Hur stora sviter får Sheriff Hood efter alla sina otaliga slagsmål?
Koma i tre avsnitt: 500.00
Kryckor och deformerat ansikte: 190.00
Bandage och blåtira: 12.00
Lite skrapsår: 1.40
TV-spels-dramaturgin där varje levels/avsnitts ”boss” presenteras i början för att sedan slåss med Hood lever kvar från tidigare avsnitt. Hoods Tom&Jerry-läkkött hänger också med från förr vad det verkar. Därför är det en riktig högoddsare att seriens huvudkaraktär kommer få några bestående men från sina fighter. ”Bandage”-bettet är lockande om en är ute efter ett spännande riskspel.

Hur många kvinnor kommer Hood idka samlag med?
Celibat: 500.00
1-2 kvinnor: 6.20
3-5 kvinnor: 2.20
Varenda kvinna i serien: 4.10
Trots att Hood verkar halvstadgat sig med sin poliskollega så känns det orimligt att han skulle hålla sig till en enda sängpartner. Att han skulle ligga med alla kvinnor han möter ser jag som ett ganska bra spel att lägga då jag inte ser det som en omöjlighet då serieskaparna verkar ha en (extremt hög) kvot av sexscener som måste vara med i serien. Jag avråder helt från att spela på att Hood inte får komma till alls under hela säsongen.

Så där, nu har ni något att roa er med om ni trots allt tänker fortsätta kolla på Banshee. Och om ni fortsätter titta och väljer att spela lite under tiden kan jag bara säga att jag oroar mig mer för era tv-serie-vanor än ert eventuella gamblingproblem.

Mer att läsa:
- Recension: Banshee, säsong 1
- Recension: Banshee, säsong 2
ARTIKEL SKRIVEN AV:
kristoffer.nordin@tv-serier.nu
6 följare
SENASTE ARTIKLARNA
Det nya sättet att bedöma TV-serier!
Android-appen är här!
iPhone-appen är här!
VAD ÄR TV-SERIER.NU?

Hur långt har du egentligen sett av Game of Thrones? När kommer nästa avsnitt av The Walking Dead ut?

TV-serier.nu hjälper dig att hålla koll på alla TV-serier du följer. Som medlem hos oss får du en enkel överblick över dina serier och kan dessutom följa vad dina vänner tittar på, sätta betyg och hitta nya, spännande TV-serier.
Välkommen!

Ladda ner vår app från App Store eller Google Play!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play