Händelser:
Skådisar vi vill se i True Detective
Skådisar vi vill se i True Detective
När nu första säsongen av True Detective är över, är det dags att säga adjö till huvudkaraktärerna, då det sedan länge är klart att Matthew McConaughey och Woody Harrelson inte återvänder till serien. Tråkigt, såklart, då de tillsammans utgjorde den kanske bästa snutduon någonsin i en TV-serie. Samtidigt står sig då också säsong ett som ett verk i sig. Oavsett vad serien tar vägen i kommande säsonger, kommer historien om Rust och Marty alltid stå kvar som något fantastiskt.

Nu spekulerar hela Hollywood i vilka som ska bli kommande säsongs protagonister. Här är några kombinationer jag skulle uppskatta:

Method Man och Redman

Ett par år innan True Detective, spelade McConaughey och Harrelson huvudrollerna i stonerfilmen Surfer, Dude. Varför inte använda detta framgångsrecept, och plocka in Method Man och Redman? De klassiska rapparna har ju nämligen också den klassiska stonerfilmen How High på sitt samvete. Dessutom är i alla fall Method Man en ganska bra skådis.

Zoe Saldana och Sam Rockwell

Okej, de har inte samarbetat förut, men något tilltalar mig i kombinationen. Rockwell skulle kunna plocka fram södern-charmen och sårbarheten ifrån Assassination of Jesse James, och Zoe Saldana skulle äntligen få en riktigt välutvecklad karaktär att jobba med. Tyvärr kommer det inte hända, då Saldana är upptagen med ungefär tjugo andra projekt, däribland ett gäng Avatar-filmer.

Eminem och Dr Dre

Eminem och Dre som en snutduo, kanske i Detroits utkanter, känns så bra att det redan borde vara gjort. Att Eminem kan skådespela vet vi ifrån 8 Mile, tyvärr är det svårt att säga detsamma om Dre, då de fåtal roller han har på sitt samvete inte direkt är i toppklass. Om det inte vore för att han är en ganska rutten skådis, vore detta en dröm.

Dakota Fanning och Jennifer Lawrence

Ett lite yngre spår, men det vore kul att se dessa två begåvade aktriser axla roller i ett tungt mord-drama. Dessutom är de båda födda i södra USA, så det hade inte varit några problem att få till samma nästan ohörbara accent som duon ifrån säsong ett använde.

Brad Pitt och Giovanni Ribisi

Det ryktas faktiskt om att Brad Pitt är det namn som står högst på allas lista inför säsong två, och vi kan bara hoppas. Han är ifrån södern, han kan spela polis, och han är ungefär världens bästa och skönaste skådespelare. Vem skulle man då kunna tänka sig som hans partner? Varför inte Giovanni Ribisi, som nu harvar i skitserien Dads? Ribisi är värd något bättre, och har erfarenhet av smutsig skit i södern sedan hans prestation i underskattade The Gift.
ARTIKEL SKRIVEN AV:
max.lundberg@tv-serier.nu
18 följare
Ser just nu: Watchmen
SENASTE ARTIKLARNA
Det nya sättet att bedöma TV-serier!
Android-appen är här!
iPhone-appen är här!
VAD ÄR TV-SERIER.NU?

Hur långt har du egentligen sett av Game of Thrones? När kommer nästa avsnitt av The Walking Dead ut?

TV-serier.nu hjälper dig att hålla koll på alla TV-serier du följer. Som medlem hos oss får du en enkel överblick över dina serier och kan dessutom följa vad dina vänner tittar på, sätta betyg och hitta nya, spännande TV-serier.
Välkommen!

Ladda ner vår app från App Store eller Google Play!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play